Meteen naar de inhoud

Wat kan ik doen?

Help ons aan meer bekendheid

Zoals elke stichting is het steunfonds afhankelijk van donaties. De hoeveelheid aan donaties is direct gerelateerd aan de bekendheid van de stichting. Zichtbaarheid en bekendheid zijn dus key. Hieronder kan je een flyer downloaden van het Steunfonds om onze zichtbaarheid en bekendheid te vergroten. Neem deze mee naar events, het prikbord bij de supermarkt om de hoek of deel uit aan vrienden en bekenden.

Sociale media

De stichting is actief op Facebook en Instagram. Volg onze sociale media en like, deel en plaats commentaar onder de berichten. Hiermee neemt het bereik toe en komt de stichting onder de aandacht van de mensen en hopelijk voornamelijk bij de baasjes met een Frenchie in nood.

Veilingen

Via onze sociale media, maar ook door vrienden en sponsoren van het steunfonds worden regelmatig mooie veilingen gestart. Meestal bullen gerelateerde items die geveild worden waarbij de opbrengst naar het steunfonds gaat. Er zijn al vele hartverwarmende initiatieven geweest die direct geholpen hebben aan de ondersteuning van een Frenchie.

Doneren

Last but not least kan je doneren voor het steunfonds. Middels deze website kan je eenvoudig een bedrag overmaken aan het steunfonds. Dit kan door een generieke algemene donatie te doen of voor een specifieke casus. Klik hier om naar de pagina voor doneren te gaan. Doneren voor een specifieke casus kan door de casus te vermelden bij de donatie in het daarvoor betreffende veld.