Meteen naar de inhoud

Wat doen wij?

Het doel van het steunfonds is advisering en/ of onder bepaalde voorwaarden het verstrekken van financiële hulp ten behoeve van zorg te bieden aan een in medisch nood verkerende Franse bulldog, omdat de eigenaar van de Franse bulldog (tijdelijk) in een benarde financiële positie verkeert. Uitgangspunt is dat de Franse bulldog na het verkrijgen van de medische zorg bij voorkeur bij het baasje blijft.

Voor spoedeisende zaken gelieve geen email te sturen, maar een privé bericht via onze Facebook pagina: !!!

 Wat heeft de stichting vanaf 26 januari 2016 t/m heden, 31 december 2023, bereikt ? 

Dat het fonds sinds de oprichting het bestaansrecht heeft bewezen, blijkt uit het feit dat een groot aantal frenchies door het fonds gedeeltelijk of geheel financieel zijn geholpen om een urgent medisch issue te verhelpen. Hou je vast, onderstaand een opsomming van de resultaten van het Steunfonds:

– Maar liefst 126 frenchies ✅ zijn met een gedeeltelijke of volledige tegemoetkoming van het Steunfonds aan urgent medisch issues geholpen in de periode van 26 januari 2016 t/m 31 december 2023. Variërend van o.a. het verhelpen van langdurige diarree, patella luxatie, BOS-operaties, gescheurde kruisband, gebroken pootjes, oogjes verwijderen, cherry eye, chemotherapie, fysio en/ of hydrotherapie, baarmoeder verwijderen bij ontstekingen, hernia operaties tm hartoperaties, het plaatsen van een pacemaker en 2x een weinig voorkomend hartprobleem verhelpen etc. etc..

– Totaal hebben ook nog eens een kleine 100 frenchies ✅ door de jaren heen gebruik gemaakt van het partnerschappen van Steunfonds Franse bulldog met Caressa Dierenziekenhuizen en SdU in NL en Causus in België voor medische zorg voor hun frenchie(s).

– Ruim 23 frenchies  ✅ hebben gebruik gemaakt van een bij ons (kort of langdurig én tegen een gering bedrag), gehuurd hondenrolstoeltje. De huuropbrengst wordt voor de volle 100 % ingezet voor frenchies in medische nood;

– Het mogen en kunnen meedenken en/ of (medisch-, gedrag-, voeding-gerelateerd) advies geven bij een ongelooflijk groot aantal vragen van Frenchie baasjes. Dit aantal per baasje loopt echt in de vele honderden; een klein deel van de vragen via de stichting Steunfonds Facebookpagina, het overgrote deel via pb’s naar mijn privé Facebookprofiel. De voorkeur gaat dan ook uit naar het sturen van een pb via onze Facebook pagina. Via onderstaande knoppen navigeer je snel naar onze facebook pagina.